Zonnestudio Montfoort

U wilt genieten van een zonnebank bij een zonnestudio nabij Montfoort? Dan bent u hier aan het juiste adres. Hier kunt u verantwoord zonnen en even heerlijk ontspannen. Om uw huid goed te kunnen beschermen, bieden wij u diverse producten aan die u voor het zonnen kan aanbrengen. Hierdoor krijgt u een meer intense kleur.

Wij staan voor het bieden van kwaliteit waarbij u een uitstekende service kunt verwachten. Evenals de hygiƫne die bij ons vanzelfsprekend is.

 

Even een moment van ontspanning en een vitamine D boost

Een bezoek aan onze zonnestudio nabij Montfoort geeft u de mogelijkheid om die zomerse kleur op te doen. Maar ook dat moment van ontspanning waarbij uw lichaam tegelijkertijd een vitamine D boost krijgt. Hierdoor levert u een goede bijdrage aan het immuunsysteem. Onder de zonnebank gaan is dus meer dan alleen maar bruin worden!

Wij bieden u de meest exclusieve zonnebanken aan om u extra te kunnen verwennen. Kijk voor een betere impressie eens op onze Facebookpagina of maak een afspraak om op uw gewenste tijd lekker te kunnen gaan zonnen. Heeft u een vraag? Stel deze dan gerust. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer dat u op de website vindt. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij nemen dan spoedig contact met u op.